Muziekmail Februari 2015 #2

 

Meer te vertellen deze maand, dus nog maar een muziekmail.

Gisteren met Nova, Sterre en Natasja naar  Ólafur Arnalds in TivoliVredenburg geweest. Prachtig concert, eerste echte concert voor Nova en Sterre. Piano, violen, cello, hoorn en electronica. Nieuwer werk voor de Britse serie Broadchurch maar ook een aantal nummers van vorige albums zoals “For now I am winter”. Serieuze aanrader! Helaas niet het nummer waar Sterre een eigen improvisatie op heeft gemaak, Tunglið.

Ik heb ook alvast het nieuwe album van Sufjan Stevens gereserveerd: “Carrie & Lowell”. Ik kreeg vandaag een linkje toegestuurd naar het eerste nummer “No Shade in the Shadow of the Cross”. Heerlijk herkenbaar. De muziek van Sufjan is apart, mooi, lief. Ik ben helemaal weg van zijn album over de staat Illinois:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=426jqFZa99Y[/embed]

Terwijl ik dit allemaal aan het uitzoeken ben vind ik deze link naar een live optreden van Sufjan met band op Austin City Limits en ben ik weer een hele tijd afgeleid :-)

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=G2Vbq75TQSI[/embed]

Enjoy!

André

updatedupdated2021-12-042021-12-04